• Survival of the Fittest

  25 september 2020

  De mammoet is gemetamorfoseerd! Het was een flinke klus maar ik ben tevreden over het resultaat. Van 1 oktober 2020 t/m decmber 2021is hij te bezichtigen, zie Expo Museum Tweestromenland.

  Lees meer >> | 297 keer bekeken

 • Metamorfose....

  10 september 2020

  Voor de expositie Metamorfose in Museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen hebben alle kunstenaars kunnen kiezen uit de objecten van het depot. De objecten waren prachtig, oud, versleten en dus met een verhaal, precies wat voor mij; het inspireerde me enorm.Ik heb verscheidene werken gemaakt met een oude zaaibak, letterstempels, verbandgaas, oude panty en een rozenkrans. Ook kreeg ik een paar oude schriftjes van rond 1946 van een destijds jonge vrouw die de coupeuseopleiding deed. Van deze handschriften heb ik kleine collages gemaakt.

  Bovendine kreeg ik de kans om met het levensgrote mammoetskelet dat in het musem staat ook een Metamorfose uit te voeren! Daarvoor ben ik aan de slag gegaan met mijn verzameling oude overhemden. Op de foto ben ik ermee aan het werk in mijn atelier. Ben je nieuwsgierig, kom dan kijken naar de expositie Metamorfose, zie voor meer inf onder kopje Exposities op deze site. 

  Lees meer >> | 304 keer bekeken